Pankofriterede fiske tacoer med hot mayo, mangosalsa og kokosflager

Pankofriterede fiske tacoer med hot mayo, mangosalsa og kokosflager

Tortillabåde fyldt med sprød, pankofriteret torsk med sød og stærk mangosalsa og cremet hot mayo giver en frisk og krydret smagsoplevelse inspireret af Mexicos vestkyst.
Personer 4
krydderi niveau Hot
Ingrediens Tælling 18

Ingredienser

  • 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas

PANKOFRITERET FISK

  • 600 g torskefilet
  • 1 tsk. salt
  • 2 ml friskkværnet sort peber
  • 1,5 dl hvedemel
  • 1 æg
  • 3 dl panko rasp
  • 1 liter rapsolie

HOT MAYO

  • 2 dl mayonnaise
  • 4 spsk. sriracha sauce eller en anden stærk chilisauce
  • Salt & peber

MANGOSALSA

  • 200 g mango, frisk eller fra frost
  • 1 rød chili
  • Saften fra en halv lime
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • Friske koriander efter smag
  • Salt & peber

Sådan gør du

  1. Skær fisken i store stykker. Krydr med salt og peber. Vend fisken i mel, pisket æg og til sidst i panko rasp. Hæld olien i en gryde med høje kanter, og varm den op til 180 grader. Steg nogle stykker fisk af gangen indtil de er gyldne, ca. 4-5 minutter. Lad fisken dryppe af på noget køkkenrulle.
  2. Hot mayo
    Bland mayonnaise den stærke sauce, og smag til med salt og peber.
  3. Mangosalsa
    Skær mangoen i mindre stykker. Hak chilien fint. Bland alle ingredienserne med limejuice, olivenolie og æblecidereddike. Tilsæt koriander efter smag, og smag til med salt og peber.
  4. Pynt med kokosflager.