![Cæsarsalat med mexicansk kylling](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-dk%2Frecipes%2Fspicy-chicken-cesar-salad-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3Dcd295a189476405faa94112fa5eac715 1540w)
Cæsarsalat med mexicansk kylling
Samlet tid
15 minutter
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
16
Ingredienser
Kylling
- 4 kyllingebryster
- 2 spsk Old El Paso™ Taco Spice Mix
- Salt
Dressing
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk eddike
- 1 æg
- 2 dl madolie
- 1 dl revet parmesanost
- Salt og sort peber
Salat
- 2 romainesalat
- 50 g revet parmesanost
- 1 grønt æble
- 4 skiver brød
- Olivenolie
- Salt og sort peber
Sådan gør du
- Kylling
Krydr kyllingebrysterne med salt og tacokrydderi.
Grill kyllingen på alle sider.
Læg derefter kyllingebrysterne ud ved kanten af grillen og lad dem blive gennemstegt. - Dressing
Bland hvidløg, sennep, æg, eddike jævnt med en håndmikser.
Tilsæt olie i en tynd stråle og derefter revet parmesanost.
Smag til med salt, sort peber og eventuelt mere sherryeddike. - Salat
Skær æblet i tynde skriver med en ostehøvel.
Del salaten og vend den med æblet, parmesanost og dressingen.
Krydr med salt og sort peber.
Skær brødet i mindre stykker og rist det på en varm pande i lidt olivenolie.
Skær kyllingen i mindre stykker, kom den ovenpå salaten og top med brødcroutonerne.