Grillet kylling med syrlig lime mayonnaise

  • Spice Level Mild
  • Personer 4
  • Ingredient Count 11

Ingredienser

  • 4 kyllingefileter
  • Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 1 spsk mad- eller olivenolie
  • 2 mellemstore tomater, hakkede
  • 1 avocado, skåret i tern
  • 1 rødløg, finhakket
  • 1 salathoved, skåret i strimler
  • 4 spsk mayonnaise
  • 1 lime, juice og skal
  • Old El Paso™ Taco Shells

Sådan gør du

  1. Bland tomatene, rødløget og avocadoen til en salat.
  2. Bland juicen og skallen fra limen med mayonnaisen.
  3. Bland tacokrydderiet med olien i en stor skål, kom kyllingen i blandingen og sørg for, at den er dækket godt. Tilbered kyllingefileterne på en middel-varm grill eller på en grillpande i 12-15 minutter og vend dem nogle gange. Sørg for at kyllingen er gennemstegt, og skær den derefter i tynde skiver.
  4. Varm tacoskallerne ved at følge anvisningen på pakken.
  5. Fyld de sprøde tacoskaller med kylling, avocadosalat, salat, en stor klat syrlig lime mayonnaise og nyd dem.