![Ceviche de pescado på limemarineret torskefilet med ananas og revede radiser](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-dk%2Frecipes%2Fceviche-de-pescado-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D884e501efaf1473583b29f20c1468d1f 1540w)
Ceviche de pescado på limemarineret torskefilet med ananas og revede radiser
Personer
4
krydderi niveau
Medium
Ingrediens Tælling
10
Ingredienser
- 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
CEVICHE DE PESCADO
- 500 g torskefilet
- Saften fra 2 lime
- Saften fra 1 citron
- 1 rød chili
- 1 ml chilipeber
- 1 bundt friske koriander
- 1 spsk. olivenolie
- 2 dl frisk ananas
- Salt & peber
Sådan gør du
- Skær torsken i mindre stykker. Hak chilien fint, og skær ananassen i mindre stykker. Bland alle ingredienserne og smag til med salt og peber. Lad blandingen stå i mindst 10 minutter før servering. Kom de revede radiser på toppen.