Ceviche de pescado på limemarineret torskefilet med ananas og revede radiser

Denne ret med marineret fisk er oprindeligt fra Peru, men er præsenteret her i mexicansk stil. Den byder på en unik kombination af syre, varme og sødme.
  • Spice Level Medium
  • Personer 4
  • Ingredient Count 10

Ingredienser

  • 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas

CEVICHE DE PESCADO

  • 500 g torskefilet
  • Saften fra 2 lime
  • Saften fra 1 citron
  • 1 rød chili
  • 1 ml chilipeber
  • 1 bundt friske koriander
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dl frisk ananas
  • Salt & peber

Sådan gør du

  1. Skær torsken i mindre stykker. Hak chilien fint, og skær ananassen i mindre stykker. Bland alle ingredienserne og smag til med salt og peber. Lad blandingen stå i mindst 10 minutter før servering. Kom de revede radiser på toppen.