Chiligryde med gulerodssalat

Chiligryde med gulerodssalat

  • Personer 4

Ingredienser

Chiligryde

  • 600 g oksekød
  • 2 spsk madolie
  • 1 gult løg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 dl rødvin
  • Vand
  • 1 chili
  • 1 terning kødbouillon
  • Maizena
  • 4 skalotteløg
  • 2 peberfrugter
  • Salt og peber
  • 1 pakke Old El Paso™ Tortillas

 

Gulerodssalat

  • 1 gulerod
  • 2 stilke koriander
  • 1 lime
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 chili
  • Salt

Sådan gør du

Chiligryde

  1. Begynd med at skære kødet i tern på 1x1 cm.
  2. Varm madolien i en stor gryde.
  3. Brun derefter kødet sammen med det hakkede løg og hvidløg.
  4. Tilsæt vin, vand (nok til at det dækker), chili og bouillonterningen.
  5. Lad det hele småkoge ved svag varme i ca. 2 timer til kødet føles mørt.
  6. Tag kødet op og si saucen.
  7. Jævn eventuelt saucen med Maizena.
  8. Skræl skalotteløgene og kog dem i saltet vand til de føles møre.
  9. Skær peberfrugten i grove stykker og rist dem på en tør stegepande.
  10. Kom løgene, peberfrugten og kødet i saucen.
  11. Smag til med salt og peber.

Gulerodssalat

  1. Forvarm ovnen til 200 °C.
  2. Skræl guleroden og skær den i skiver på langs.
  3. Hak korianderne, pres limen og bland det med olivenolie.
  4. Smag til med salt og hakket chili.
  5. Skær to af tortillaerne i tynde strimler og bag dem i ovnen i ca. 2-3 minutter til de er sprøde.
  6. Server chiligryden og gulerodssalaten sammen med tortillaerne.