Huevos rancheros morgenmad Burrito-lommer

Huevos rancheros morgenmad Burrito-lommer

Æg, bacon og pølse – en klassisk morgenmadskombination, og her kommer den indpakket i én handy tortilla-lomme!
  • Samlet tid 35 Minutter
  • Spice Level Medium
  • Personer 4
  • Ingredient Count 12

Ingredienser

  • 300 g pancetta i tern
  • 270 g svinekødspølser, skåret i små stykker
  • 1 løg, skivet
  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 1 glas Old El Paso™ Taco Sauce
  • 1 Old El Paso™ krydderblanding tacos
  • 1 spsk. olivenolie
  • 8 store frilandsæg, pisket
  • 150 g tomater, hakket
  • 1 spsk. friskhakket koriander, plus ekstra til pynt
  • 2 avocadoer, med skind og sten fjernet, skåret i tynde skiver
  • 100 g cheddarost, revet

Sådan gør du

  1. Opvarm en stor stegepande ved jævn-høj varme, og tilbered pancettaen, pølserne og løgene i 10 minutter, indtil de er tilberedt igennem og gyldne, rør hyppigt rundt. Tilsæt under omrøring halvdelen af krydderblandingen i de sidste 2 minutter. Fjern massen med en hulske, og stil den til side. Fjern den overskydende olie, og rengør panden.
  2. Opvarm olivenolien i panden, og tilbered æggene ved lav varme med den resterende krydderblanding i 3-4 minutter, eller indtil massen er fast. Rør hele tiden. Rør tomaterne og koriander i.
  3. Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen.
  4. Server de varme lommer med pancetta- og pølsemiks, røræg, avocado, ost, salsa og den ekstra koriander i separate skåle, og lad alle fylde deres lommer, som de ønsker!

Ekspert

  • Brug en hvilken som helst pølsesmag i denne opskrift til at blande i.
  • Hvis du ikke kan finde pancetta-tern, kan du altid bruge strimlet eller hakket mager eller stribet bacon.
  • TILBERED PÅ FORHÅND – Tilbered pancettaen, pølserne og løgene aftenen forinden, så du får en hurtigere morgenmad. Genopvarm det ganske enkelt i en stor stegepande, indtil det er rygende varmt, og tilbered æggene om morgenen.