![Grillede kylling-tortilla-pizzaer](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-dk%2Frecipes%2Fgrillede-kylling-tortilla-pizzaer-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D63581151af05478490e94ff3ef6d35a2 1540w)
Grillede kylling-tortilla-pizzaer
Samlet tid
20 minutter
Personer
4
krydderi niveau
Hot
Ingrediens Tælling
6
Ingredienser
- 2 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
- 100 g barbecuesauce
- 225 g tilberedt kyllingebryst, i strimler
- 1 rød peber, i tern
- 150 g ost med mexicansk smag, reven
- Old El Paso™ Salsa (hvilken som helst variant)
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 ºC (160 ºC i varmluftovne), gas: trin 4. Læg tortillas på bagepapiret. Bland barbecuesaucen og kyllingestrimlerne i en lille skål. Opdel grillkyllingen mellem tortillas, og strø peberfrugt og ost på toppen.
- Bages i 10-15 minutter, eller indtil osten er smeltet og bunden er sprød. Skær hver tortilla ud i 4 kiler. Server med salsa.
Ekspert
- Hvis du foretrækker det, kan du bruge cheddarost i stedet for mexicansk ost og flåede tomater i stedet for peberfrugt.
- Servering med en klat cremefraiche fungerer også godt til smagen!