Grillede kylling-tortilla-pizzaer

Grillede kylling-tortilla-pizzaer

Her er en let snack til efter skolen. Eller tilføj blot en salat, og aftensmaden er serveret på ingen tid!
Samlet tid 20 minutter
Personer 4
krydderi niveau Hot
Ingrediens Tælling 6

Ingredienser

  • 2 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
  • 100 g barbecuesauce
  • 225 g tilberedt kyllingebryst, i strimler
  • 1 rød peber, i tern
  • 150 g ost med mexicansk smag, reven
  • Old El Paso™ Salsa (hvilken som helst variant)

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180 ºC (160 ºC i varmluftovne), gas: trin 4. Læg tortillas på bagepapiret. Bland barbecuesaucen og kyllingestrimlerne i en lille skål. Opdel grillkyllingen mellem tortillas, og strø peberfrugt og ost på toppen.
  2. Bages i 10-15 minutter, eller indtil osten er smeltet og bunden er sprød. Skær hver tortilla ud i 4 kiler. Server med salsa.

Ekspert

  • Hvis du foretrækker det, kan du bruge cheddarost i stedet for mexicansk ost og flåede tomater i stedet for peberfrugt.
  • Servering med en klat cremefraiche fungerer også godt til smagen!