Mini Stand'N Stuff™ Tacos med frugt

Sprøde «tortillabåde» fyldt med frisk frugt, yoghurt og sød honning, som passer til sommeren eller grillfesten. 
  • Spice Level Mild
  • Personer 4
  • Ingredient Count 8

Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Stand’N Stuff™ Mini Soft Flour Tortillas 
  • 25 g usaltet smør, smeltet 
  • 200 g små jordbær, halveret 
  • 160 g blåbær 
  • 1 lille moden mango, skrællet og skåret i tynde skiver 
  • 3–4 spsk. græsk yoghurt 
  • Flydende honning, til pensling 
  • Mynteblade, til pynt (valgfrit)

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 ºC (180 ºC ved varmluft). Pensl lidt smeltet smør på indersiden af tortillaerne. Læg dem på et stykke bagepapir. Bag dem i 4-5 minutter eller til kanterne på tortillaerne er let brunet. Lad dem køle af.
  2. Fyld alle tortillaerne med jordbær, blåbær og mangoskiver. Kom en ske yoghurt på toppen og lidt honning. Pynt med mynteblade, hvis de skal serveres med det samme.

Ekspert

  1. Du kan bage tortillaerne en dag i forvejen og opbevare dem i en lufttæt beholder. Fyld dem lige før servering.
  2. Kom lidt blandede krydderier eller kanel i det smeltede smør for en varm, sød og krydret smag.