Fajita Original

Fajita Original

  • Spice Level Mild
  • Personer 4
  • Ingredient Count 10

Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Flour Tortillas Medium
  • 500 g kylling i strimler
  • 1 gult løg
  • 1 pakke Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk smør

Sådan gør du

  1. Brun kyllingen i smørret. Skær løg og peberfrugt i strimler og tilsæt det sammen med krydderblandingen. Rør godt. Lad det småkoge under et låg ved svag varme i ca. 5 minutter. Rør jævnligt.
  2. Tag tortillaerne ud af plastikken og skil dem ad. Læg dem ovenpå hinanden og varm dem indpakket i aluminiumsfolie i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter.
  3. Du kan også varme dem i en mikrobølgeovn. Læg tortillaerne ovenpå hinanden på en mikroovnsikker tallerken. Dæk dem til. Varm dem på fuld effekt (850 W) i 0,5-1 minut. Tidsangivelsen er omtrentlig og kan variere afhængig af effekten på mikrobølgeovnen.
  4. For lang opvarmning gør at tortillaerne hænger fast i hinanden og derfor er svære at skille ad. Hold tortillaerne varme ved at pakke dem ind i et viskestykke under severing.
  5. Læg fyldet på hver tortilla. Top dem med Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa. Fold eller rul dem sammen.