Chililaks med salat på søde kartofler

  • Spice Level Mild
  • Personer 4
  • Ingredient Count 10

Ingredienser

  • 600 g laksefilet
  • 1 spsk Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 2 spsk solsikkeolie
  • 4 søde kartofler
  • 1 dåse majs fra Green Giant™
  • ¼ chili
  • 2 stilke koriander
  • 1 lime
  • 4 radiser
  • 4 spsk olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 150 °C.
  2. Skær laksefileten i fire lige store stykker og krydr med fajitakrydderiet og salt.
  3. Varm derefter solsikkeolien på en stegepande og steg fisken til den er gylden på alle sider.
  4. Bag den færdig i ovnen i 5–8 minutter.
  5. Skræl og skær de søde kartofler i 1 cm store tern og kog dem i saltet vand til de er bløde.
  6. Hæld vandet fra og tilsæt finhakket chili, koriander, majs og olivenolie.
  7. Krydr med salt og peber.
  8. Server med limebåde og radiser.