![Chililaks med salat på søde kartofler](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-dk%2Frecipes%2Fchililaks-med-salat-pa-sotpoteter-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D2ac9fcd57b704058bf5a1137d66544c5 1540w)
Chililaks med salat på søde kartofler
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
11
Ingredienser
- 600 g laksefilet
- 1 spsk Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 2 spsk solsikkeolie
- 4 søde kartofler
- 1 dåse majs fra Green Giant™
- 1/4 chili
- 2 stilke koriander
- 1 lime
- 4 radiser
- 4 spsk olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 150 °C.
- Skær laksefileten i fire lige store stykker og krydr med fajitakrydderiet og salt.
- Varm derefter solsikkeolien på en stegepande og steg fisken til den er gylden på alle sider.
- Bag den færdig i ovnen i 5–8 minutter.
- Skræl og skær de søde kartofler i 1 cm store tern og kog dem i saltet vand til de er bløde.
- Hæld vandet fra og tilsæt finhakket chili, koriander, majs og olivenolie.
- Krydr med salt og peber.
- Server med limebåde og radiser.