![Burritos med marinede rejer](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-dk%2Frecipes%2Fburritos-med-marinerte-reker-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D80837bbe35174461a75c6ff6afa37c20 1540w)
Burritos med marinede rejer
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
10
Ingredienser
- 500 g rejer, store, rå, renset og pillet
- 1 Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 2 lime, juice og skal
- 1 chili, hakket
- Old El Paso™ Flour Tortillas Large
- 1 mellemstort salathoved
- 1 rødløg, skåret i tynde skiver (valgfrit)
- 3 dl cremefraiche
- 1 bundt koriander
- 8 grillspyd
Sådan gør du
- Bland krydderiblandingen, juicen og skallen fra limen, chilien og olien i en stor skål. Hæld halvdelen af blandingen i en anden skål, og sæt den til siden.
- Kom rejerne i skålen og sørg for, at de er dækket godt, sæt dem derefter på grillspyddene og grill dem ved moderat varme i 2-3 minutter på hver side. Kontroler at rejerne er gennemstegte.
- Bland de færdige rejer med resten af lime- og krydderiblandingen i den anden skål.
- Varm tortillaerne som anvist på pakken eller på grillen i 20-30 sekunder på hver side. Fyld salat og rejer i totillaerne og kom rigeligt med cremefraiche på og top med rødløg og koriander.
- Rul tortillaerne sammen, fold dem i den ene ende og nyd dem.