Mexicanske grillspyd med hvedetortillas

Mexicanske grillspyd med hvedetortillas

Personer 4
krydderi niveau Medium
Ingrediens Tælling 12

Ingredienser

  • 500 g svinefilet
  • 1 chorizo
  • 1 tsk Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 8 laurbærblade
  • 4 artiskokhjerter
  • Salt
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 Old El Paso™ Flour Tortillas
  • 1/2 grøn chili
  • Olivenolie
  • Revet skal fra 1 citron
  • Grillspyd i træ

Sådan gør du

  1. Skær svinefileten op i 8 lige store dele.
  2. Smag til med olivenolie, laurbærblade, fajitakrydderi og salt.
  3. Skær chorizoen i 8 stykker.
  4. Del peberfrugten i 4 stykker og artiskokhjerterne på midten.
  5. Mariner grønsagerne i olivenolie og citronskal.
  6. Kom kødet og grønsagerne på spyddene og læg dem på grillen.
  7. Kom olivenolie og grøn chili på tortillaerne.
  8. Når spyddene er færdige, lægges kødet og grønsagerne i tortillaerne.
  9. Top med Old El Paso™ Thick ’n Chunky Salsa, rul tortillaerne sammen og nyd dem.