![Mexicanske grillspyd med hvedetortillas](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-dk%2Frecipes%2Fmeksikanske-maiskolber-med-sitronsmor-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D29383a0e77bc45d789fbecc09f2b784c 1540w)
Mexicanske grillspyd med hvedetortillas
Personer
4
krydderi niveau
Medium
Ingrediens Tælling
12
Ingredienser
- 500 g svinefilet
- 1 chorizo
- 1 tsk Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 8 laurbærblade
- 4 artiskokhjerter
- Salt
- 1 rød peberfrugt
- 4 Old El Paso™ Flour Tortillas
- 1/2 grøn chili
- Olivenolie
- Revet skal fra 1 citron
- Grillspyd i træ
Sådan gør du
- Skær svinefileten op i 8 lige store dele.
- Smag til med olivenolie, laurbærblade, fajitakrydderi og salt.
- Skær chorizoen i 8 stykker.
- Del peberfrugten i 4 stykker og artiskokhjerterne på midten.
- Mariner grønsagerne i olivenolie og citronskal.
- Kom kødet og grønsagerne på spyddene og læg dem på grillen.
- Kom olivenolie og grøn chili på tortillaerne.
- Når spyddene er færdige, lægges kødet og grønsagerne i tortillaerne.
- Top med Old El Paso™ Thick ’n Chunky Salsa, rul tortillaerne sammen og nyd dem.