Kyllingetacos i Stand’N Stuff™ Tortillas

Hurtigt og enkelt: Disse fajitas er lette at holde og bliver spist op på et øjeblik! 
  • Spice Level Mild
  • Personer 4
  • Ingredient Count 7

Ingredienser

  • 1½ spsk. vegetabilsk eller olivenolie 
  • 500 g kyllingefileter, skåret i strimler 
  • 1 Old El Paso™ Stand´N Stuff™ Soft Tortilla
  • 1 Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 1 rødløg, i skiver 
  • 1 rød peberfrugt, skåret i strimler 
  • 1 gul peberfrugt, skåret i strimler 
  • Friske koriander, til at drysse på toppen 
  • Til servering
  • Lime 
  • Old El Paso™ Original Nachips™

Sådan gør du

  1. Sådan gør du
    Varm halvdelen af olien på en stor stegepande og steg kyllingefileterne i 5-10 minutter til de er gennemstegte. Kom løg og peberfrugt på panden og lad det stege i 5 minutter til grønsagerne er tilpas møre.  
  2. I mellemtiden varmes tortillaerne efter instruktionerne på pakken.
  3. Fyld tortillaerne med blandingen af kylling, løg og peberfrugt. Drys koriander på toppen. Pres lidt limejuice ud over efter ønske. 

Ekspert

Salat, hakkede tomater og lidt revet ost passer perfekt til denne retten.