Ingredienser
Taco
- 500 g rå rejer, med hale
- 1 spsk. Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 2 spsk. Olivenolie eller vegetabilsk olie
- 1 stor håndfuld koriander, finhakkede friske koriander
- 300 g hvidkål, i tynde skiver
- 1/2 agurk, revet
- Saften fra 1 lime
- 1 pakke Old El Paso™ Stand 'N Stuff™ Soft Flour Tortillas
Til servering
- 2 lime, skåret i både
Sådan gør du
- Kom rejerne og krydderiblandingen i en mellemstor skål og bland det godt sammen. Varm olien op på en stor pande ved middelhøj varme.
- Steg rejerne i to omgange i 3-4 minutter eller til rejerne er let stegt. Kom halvdelen af korianderne på panden og bland det sammen.
- I mellemtiden blandes kål, agurk, resten af korianderne og limejuicen i en mellemstor skål for at lave en slaw.
- Fyld Stand ‘N Stuff™ Tortillaerne med slaw, de grillede rejer og pres lidt limesaft ud over.
Ekspert
Tilsæt revet gulerødder og chili til slawen for en ekstra fyldighed og smag.
Erstat evt. rejerne med kyllingebryst og steg det, som ovenfor, til kyllingen er gennemstegt.