![Stand'N Stuff™ Tacos med scampi og slaw](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-dk%2Frecipes%2Fprawn-slaw-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3Db383ffe1b0ef41349e10b7e74d1dbcd4 1540w)
Stand'N Stuff™ Tacos med scampi og slaw
Personer
4
krydderi niveau
Hot
Ingrediens Tælling
9
Ingredienser
Taco
- 500 g rå rejer, med hale
- 1 spsk. Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 2 spsk. Olivenolie eller vegetabilsk olie
- 1 stor håndfuld koriander, finhakkede friske koriander
- 300 g hvidkål, i tynde skiver
- 1/2 agurk, revet
- Saften fra 1 lime
- 1 pakke Old El Paso™ Stand 'N Stuff™ Soft Flour Tortillas
Til servering
- 2 lime, skåret i både
Sådan gør du
- Kom rejerne og krydderiblandingen i en mellemstor skål og bland det godt sammen. Varm olien op på en stor pande ved middelhøj varme.
- Steg rejerne i to omgange i 3-4 minutter eller til rejerne er let stegt. Kom halvdelen af korianderne på panden og bland det sammen.
- I mellemtiden blandes kål, agurk, resten af korianderne og limejuicen i en mellemstor skål for at lave en slaw.
- Fyld Stand ‘N Stuff™ Tortillaerne med slaw, de grillede rejer og pres lidt limesaft ud over.
Ekspert
- Tilsæt revet gulerødder og chili til slawen for en ekstra fyldighed og smag.
- Erstat evt. rejerne med kyllingebryst og steg det, som ovenfor, til kyllingen er gennemstegt.