Tortilla-lommer med klassisk oksekød

Tortilla-lommer med klassisk oksekød

Ingen rulning, foldning – bare fyld vores smarte tortilla-lommer til kanten, og spis!
  • Samlet tid 25 Minutter
  • Spice Level Mild
  • Personer 4
  • Ingredient Count 10

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 lille løg, skåret i tern
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 1 glas Old El Paso™ Taco sauce
  • 1 Old El Paso™ krydderblanding tacos
  • 100 g cheddarost, revet
  • 1/2 iceberg-salathoved, finskåret
  • 2 avocadoer, skrællet, med stenene fjernet og kødet skåret i tern
  • 100 g cherrytomater, firdelt

Sådan gør du

  1. Opvarm olien i en stor stegepande ved jævn varme. Tilbered løgstykkerne i 3-4 minutter, indtil de er bløde. Tilsæt oksekødet, og fortsæt tilberedningen under omrøring i 5 minutter, indtil det er brunt. Tilsæt krydderblandingen og vand. Bring det hele i kog, og lad det simre uden låg i 10 minutter med omrøring indimellem.
  2. Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen.
  3. Server de varme lommer med blandingen af oksekød, ost, salat, avocado, tomater og salsa i separate skåle, og lad alle fylde deres egne lommer, som de vil.

Ekspert

  • Tilbered på forhånd – tilbered oksekødsblandingen dagen før. Afkøl det, og placer det i en lufttæt beholder i køleskabet. Genopvarmes i en stor stegepande ved jævn varme i 8-10 minutter, indtil det er rygende varmt.
  • Prøv evt. svinekød, lam eller hakket kyllingekød i stedet for oksekød.