Stand'N Stuff™ Tacos med oksekød

Disse gode Stand‘N Stuff™ Soft Tortillaer kan laves stærke eller milde. Perfekt for hele familien
  • Spice Level Medium
  • Personer 4
  • Ingredient Count 11

Ingredienser

  • 1 spsk. vegetabilsk eller olivenolie 
  • 1 løg, i skiver 
  • 500 g hakket oksekød 
  • 1 pakke Old El Paso™ Taco Spice Mix 
  • 1 pakke Old El Paso™ Stand'N Stuff™ Soft Flour Tortillas 
  • 1 romainesalat, bladene 
  • 1 gul peberfrugt, hakket 
  • 200 g cherrytomater, delt i fire 
  • En lille håndfuld koriander, hakket 
  • Lav det stærkt  
  • ½ glas Old El Paso™ Sliced Green Jalapeños 
  • Lav det lidt mildere
  • 100 g cremefraiche

Sådan gør du

  1. Sådan gør du
    Varm olien på en stor stegepande og steg løgene i 5 minutter. Tilsæt det hakkede oksekød, brug en træske til at skille det fra hinanden og steg det i yderligere 5 minutter. Rør krydderiblandingen i kødet og tilsæt 120 ml vand, kog det op, skru ned for varmen og lad det småkoge i 2 minutter til blandingen tykner. Tilsæt halvdelen af korianderne og rør rundt. 
  2. Varm tortillaerne efter instruktionerne på pakken. Fordel salat, kød, tomater, peberfrugt og resten af korianderne på tortillaerne med salaten nederst, kødet ovenpå efterfulgt af cherrytomater, peberfrugt og koriander. Hvis du vil have det stærkere, kan du komme jalapeños på, og hvis du vil have det mildere, kan du komme cremefraiche på.

Ekspert

Brug hakket kyllinge- eller kalkunkød i stedet for oksekød.