Stand'N Stuff™ Tacos med svinekød

Det saftige svinekød tager denne taco til et nyt niveau!
  • Spice Level Mild
  • Personer 4
  • Ingredient Count 9

Ingredienser

  • 750 g svinenakke uden ben 
  • 1 pakke Old El Paso™ Taco Spice Mix 
  • 1 spsk. vegetabilsk eller olivenolie 
  • 250 ml ananassaft  
  • 250 ml vand 
  • 1 pakke Old El Paso™ Stand'N Stuff™ Soft Flour Tortillas 
  • 1/2 frisk ananas, i tynde skiver 
  • 250 g hvide ris, kogt efter instruktionerne på pakken 
  • 1 dåse hermetiske sorte bønner, drænet 
  • 1 stor håndfuld koriander, hakket, plus lidt ekstra til at drysse på toppen 
  • 1 rødløg, skåret i halve og så i tynde skiver 
  • Saften fra 1 lime 
  • 1/4 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180 ºC (160 ºC ved varmluft). Gnub 1 ½ spsk. af krydderiblandingen ind i kødet. Varm olien i en mellemtung jerngryde eller en ildfast gryde ved middelvarme og tilsæt svinekødet. Steg kødet i 3-4 minutter, mens at kødet vendes, så det bliver brunet på alle sider. Tag gryden af varmen og tag sejlgarnet/snoren om kødet af.
  2. Kom ananassaften og vandet i gryden sammen med resten af krydderiblandingen. Kog det op og skru derefter ned for varmen, sådan at det småkoger. Kom låg på og kom gryden i ovnen i 3 timer til svinekødet er mørt og kan trækkes fra hinanden.
  3. Kom 50 ml af saften fra svinekødet i en beholder. Brug to gafler til at trække svinekødet fra hinanden og rør det sammen med kødsaften.
  4. Rør ris, bønner og størstedelen af korianderne sammen i en mellemstor skål. Bland rødløg, limejuice og salt i en lille skål. Lad det stå i 5 minutter, så smagen sætter sig.
  5. Fyld tortillaerne med ris, svinekød, ananasskiver og syltet rødløg og pynt med resten af korianderne.

Servering:

  1. Pres lidt limesaft på toppen for at få et strejf af citrus.
  2. Server med en salat lavet af salatblade, tomater og agurk.