Kyllingetærte

Kyllingetærte

  • Personer 4

Ingredienser

  • 1,5 dl hvedemel
  • 50 g smør
  • 1 spsk vand
  • 1,5 spsk Old El Paso™ Jalapeños, hakkede
  • 1/2 grillet kylling
  • 1 gult løg
  • 150 g champignon
  • Margarine
  • 100 g Philadelphia ost
  • 1/2 glas Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
  • 200 g cheddarost
  • 200 g icebergsalat
  • 3 tomater
  • 250 g agurk

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 225 °C.
  2. Lav tærtedejen. Bland mel og smør til en grynet masse i en skål eller foodprocessor. Tilsæt vand og ælt dejen sammen. Stil den på køl i et stykke tid. Kom dejen i en smurt og ovnfast tærteform, og bag bunden i ca. 10 minutter.
  3. Skyl kyllingen og skær den i mindre stykker. Hak løget og skær champignonerne i skiver. Brun kylling, løg og champignon på en stegepande. Tilsæt salsa og Philadelphia ost. Rør godt.
  4. Riv osten. Kom jalapeños og kyllingeblandingen på tærtedejen. Drys ost på toppen.
  5. Gratiner tærten i 10-15 minutter eller til osten er smeltet. Server med Old El Paso™ Picante Salsa Dip eller Thick´n Chunky Original Salsa og en grøn salat.