Sommerwraps med kylling og rucola

  • Spice Level Medium
  • Personer 4
  • Ingredient Count 16

Ingredienser

  • 400 g kyllingefilet
  • 1 spsk Old El Paso Taco Spice Mix
  • 2 spsk olie

     

  • 4 Old El Paso Flour Tortillas Medium
  • 50 g rucolasalat
  • 1/4 skrællet agurk
  • 8 cocktailtomater
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 1/2 rødløg
  • 2 stilke basilikum
  • Old El Paso Taco Sauce Medium

Sådan gør du

  1. Skær kyllingen i strimler og krydr med salt og tacokrydderi.
  2. Steg kyllingen på en varm stegepande til den er gylden.
  3. Skær agurken i små terninger, tomaterne i halve og rødløget i skiver.
  4. Bland vineddike, olivenolie, finhakket basilikum og salt.
  5. Kom ingredienserne i tortillaerne og top med tacosauce.