![Tacotærte med hakket oksekød, majs og kikærter](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-dk%2Frecipes%2Ftacopai-med-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D82745a2cb5dc4bc997197dc0266e7b7f 1540w)
Tacotærte med hakket oksekød, majs og kikærter
Samlet tid
20 minutter
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
18
Ingredienser
- 1 tærteform
- 1 tærtebund
- 400 g hakket oksekød
- 2 spsk madolie
- 2 fed hvidløg
- 1 skalotteløg
- 100 g revet ost
- 100 g kikærter
- 100 g majs
- 2 stilke koriander
- 1 rødløg
- 1 spsk Old El Paso™ Taco Spice Mix
Salat:
- 4 kogte artiskokker
- 2 syltede peberfrugter
- 1 skalotteløg
- 100 g kogte haricots verts (små grønne bønner)
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk vineddike
Sådan gør du
- Finhak hvidløgene og skalotteløget. Steg løgene og det hakkede oksekød i olie til kødet er gyldent.
- Krydr med salt, peber og tacokrydderi.
- Tilsæt majs, kikærter, ost og finhakkede koriander.
- Fordel blandingen på tærtebunden og bag tærten ved 175 °C i 20 minutter.
- Salat:
Snit artiskokkerne, peberfrugterne og haricots verts.
Smag til med vineddike, olivenolie og krydr med salt og peber.