Varme super snacks med dip

  • Spice Level Medium

Ingredienser

Dip

  • 2 dl Philadephia ost
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 spsk olivenolie
  • ⅓ rød chili
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • Salt

 

Grillede grønsager

  • 1 rød peberfrugt
  • 1 spsk urtesalt
  • ½ squash
  • 8 små tomater, forskellige farver
  • 2 stilke timian
  • 1 fed hvidløg

 

Sursød salsa

  • ¼ ananas
  • ½  mango
  • ½ grøn chili
  • 2 stilke koriander
  • 1 spsk lime
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt

 

”Chilipoppede popcorn”

  • 2 dl popcorn
  • 1 spsk Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 2 spsk olie
  • 1 rød chili
  • 2 stilke koriander
  • Salt

 

Ristede tortillas

  • 4 Old El Paso™ Tortillas
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk urtesalt
  • 1 stilk mynte
  • 1 lime, i både

 

Ristede mandler og/eller cashewnødder

  • 4 dl mandler og/eller cashewnødder
  • 2 skiver serranoskinke
  • Salt
  • 1 spsk olivenolie

Sådan gør du

Dip

  1. Fjern kernerne fra peberfrugten, vend den i olivenolie og grill den til den er gylden.
  2. Lad peberfrugten køle af og skær den derefter i små stykker og bland dem med Philadelphia ost, eddike og chili. Krydr med salt og eddike efter smag.

Grillede grønsager

  1. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i mundrette bider.
  2. Skær squashen i skiver.
  3. Bland alle grønsagerne med olivenolie, urtesalt, hvidløg i skiver og timian.
  4. Kom det på grillen.

Sursød salsa

  1. Skræl ananas og mango og skær dem i 1 cm store stykker.
  2. Krydr med finhakket chili, koriander og presset limejuice.
  3. Bland alle ingredienser med olivenolie og salt.

”Chilipoppede popcorn”

  1. Lav popcornene under låg i en varm gryde med olie og tacokrydderi.
  2. Krydr med finhakket chili, koriander og salt efter smag.

Ristede tortillas

  1. Skær tortillaerne i mindre stykker og pensl dem med lidt olivenolie.
  2. Grill dem til de er gyldne.
  3. Krydr med urtesalt, hakket mynte og limejuice.

Ristede mandler mandler og/eller cashewnødder

  1. Rist nødderne til de er gyldne i en varm gryde med olivenolie.
  2. Tilsæt serranoskine skåret i strimler og krydr med salt.