Varme super snacks med dip

Varme super snacks med dip

krydderi niveau Medium
Ingrediens Tælling 34

Ingredienser

Dip

  • 2 dl Philadephia ost
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/3 rød chili
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • Salt

Grillede grønsager

  • 1 rød peberfrugt
  • 1 spsk urtesalt
  • 1/2 squash
  • 8 små tomater, forskellige farver
  • 2 stilke timian
  • 1 fed hvidløg

Sursød salsa

  • 1/4 ananas
  • 1/2 mango
  • 1/2 grøn chili
  • 2 stilke koriander
  • 1 spsk lime
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt

Chilipoppede popcorn

  • 2 dl popcorn
  • 1 spsk Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 2 spsk olie
  • 1 rød chili
  • 2 stilke koriander
  • Salt

Ristede tortillas

  • 4 Old El Paso™ Tortillas
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk urtesalt
  • 1 stilk mynte
  • 1 lime, i både

Ristede mandler og/eller cashewnødder

  • 4 dl mandler og/eller cashewnødder
  • 2 skiver serranoskinke
  • Salt
  • 1 spsk olivenolie

Sådan gør du

  1. Dip

    Fjern kernerne fra peberfrugten, vend den i olivenolie og grill den til den er gylden.

    Lad peberfrugten køle af og skær den derefter i små stykker og bland dem med Philadelphia ost, eddike og chili. Krydr med salt og eddike efter smag.
  2. Grillede grønsager

    Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i mundrette bider.

    Skær squashen i skiver.

    Bland alle grønsagerne med olivenolie, urtesalt, hvidløg i skiver og timian.

    Kom det på grillen.
  3. Sursød salsa

    Skræl ananas og mango og skær dem i 1 cm store stykker.

    Krydr med finhakket chili, koriander og presset limejuice.

    Bland alle ingredienser med olivenolie og salt.
  4. Chilipoppede popcorn

    Lav popcornene under låg i en varm gryde med olie og tacokrydderi.

    Krydr med finhakket chili, koriander og salt efter smag.
  5. Ristede tortillas

    Skær tortillaerne i mindre stykker og pensl dem med lidt olivenolie.

    Grill dem til de er gyldne.

    Krydr med urtesalt, hakket mynte og limejuice.
  6. Ristede mandler mandler og/eller cashewnødder

    Rist nødderne til de er gyldne i en varm gryde med olivenolie.

    Tilsæt serranoskine skåret i strimler og krydr med salt.