Ingredienser
Dip
- 2 dl Philadephia ost
- 1/2 rød peberfrugt
- 1 spsk olivenolie
- 1/3 rød chili
- 1 spsk hvidvinseddike
- Salt
Grillede grønsager
- 1 rød peberfrugt
- 1 spsk urtesalt
- 1/2 squash
- 8 små tomater, forskellige farver
- 2 stilke timian
- 1 fed hvidløg
Sursød salsa
- 1/4 ananas
- 1/2 mango
- 1/2 grøn chili
- 2 stilke koriander
- 1 spsk lime
- 2 spsk olivenolie
- Salt
Chilipoppede popcorn
- 2 dl popcorn
- 1 spsk Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 2 spsk olie
- 1 rød chili
- 2 stilke koriander
- Salt
Ristede tortillas
- 4 Old El Paso™ Tortillas
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk urtesalt
- 1 stilk mynte
- 1 lime, i både
Ristede mandler og/eller cashewnødder
- 4 dl mandler og/eller cashewnødder
- 2 skiver serranoskinke
- Salt
- 1 spsk olivenolie
Sådan gør du
Dip
- Fjern kernerne fra peberfrugten, vend den i olivenolie og grill den til den er gylden.
- Lad peberfrugten køle af og skær den derefter i små stykker og bland dem med Philadelphia ost, eddike og chili. Krydr med salt og eddike efter smag.
Grillede grønsager
- Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i mundrette bider.
- Skær squashen i skiver.
- Bland alle grønsagerne med olivenolie, urtesalt, hvidløg i skiver og timian.
- Kom det på grillen.
Sursød salsa
- Skræl ananas og mango og skær dem i 1 cm store stykker.
- Krydr med finhakket chili, koriander og presset limejuice.
- Bland alle ingredienser med olivenolie og salt.
Chilipoppede popcorn
- Lav popcornene under låg i en varm gryde med olie og tacokrydderi.
- Krydr med finhakket chili, koriander og salt efter smag.
Ristede tortillas
- Skær tortillaerne i mindre stykker og pensl dem med lidt olivenolie.
- Grill dem til de er gyldne.
- Krydr med urtesalt, hakket mynte og limejuice.
Ristede mandler mandler og/eller cashewnødder
- Rist nødderne til de er gyldne i en varm gryde med olivenolie.
- Tilsæt serranoskine skåret i strimler og krydr med salt.