Nachos med kylling, lime og koriander

Nachos med kylling, lime og koriander

Personer 4
krydderi niveau Medium
Ingrediens Tælling 17

Ingredienser

  • 4 pakker med 8 Old El Paso™ Flour Tortillas Medium
  • 300 g usaltet smør, stuetemperatur
  • 2 dl sukker
  • 16 store appelsiner
  • 8 spsk flormelis
  • 4 tsk stødt kanel
  • Vaniljeis til servering4 Old El Paso™ Original Nachos Dinner Kit
  • 1800 g kyllingebryst uden ben og skind, skåret i små stykker
  • 600 g revet ost
  • 4 rød peberfrugter, uden kerner og skåret i tern
  • 4 lime, revet skal og juice
  • 4 spsk majsolie eller vegetabilsk olie
  • En håndfuld friske koriander, hakket
  • Cremefraiche til servering
  • Guacamole til servering
  • Sættet indeholder: Old El Paso™ Nachips, Old El Paso Nachos Topping
  • Nachos Topping

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180 °C (160 °C ved varmluftsovn).
  2. Varm olien på en pande, kom kyllingen på panden og steg den i 2-3 minutter indtil den er brunet. Kom peberfrugten på panden og steg det hele i yderligere 2 minutter. Tilsæt en pose Old El Paso™ Nachos Topping, lad panden stå uden låg og lad blandingen småsimre i 3-4 minutter. Rør jævnligt. Tilsæt til sidst limeskal, limejuice og friske koriander.
  3. Tag Old El Paso™ Nachips fra sættet og kom dem i et ovnfast fad. Tag en ske og tilsæt noget af kyllingeblandingen og osten. Gentag dette sådan, at du ender med 3 lag. Gem lidt af osten til toppen. Hæld den anden pose Old El Paso Nachos Topping på sammen med osten.
  4. Kom fadet i ovnen og bag retten i 10 minutter indtil osten er smeltet og bobler.