Tortilla-lommer med kylling-fajita

Tortilla-lommer med kylling-fajita

Aldrig har det været så let at servere og spise fajitas! Put ganske enkelt det hele ind i de handy lommer, og nyd dem.
  • Samlet tid 25 Minutter
  • Spice Level Mild
  • Personer 4
  • Ingredient Count 12

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • 500 g kyllingebrystfilet, i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt, med frøene fjernet og skåret i tynde skiver
  • 1 grøn peberfrugt, med frøene fjernet og skåret i tynde skiver
  • 1 rødløg, skivet
  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 1 glas Old El Paso™ Taco Sauce
  • 1 Old El Paso™ krydderblanding tacos
  • 100 g cheddarost, revet
  • 1/2 iceberg-salathoved, finskåret
  • 2 avocadoer, skrællet, med stenene fjernet og kødet skåret i skiver
  • 100 g cherrytomater, firdelt

Sådan gør du

  1. Opvarm olien i en stor stegepande ved høj varme. Tilbered kyllingen i 5 minutter under hyppig omrøring, indtil den er gylden. Tilsæt peberfrugt og løg, og fortsæt tilberedningen under omrøring i 3-4 minutter. Tilsæt / bland krydderblandingen og 2 spsk. vand i, og tilbered i yderligere 1-2 minutter.
  2. Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen.
  3. Server de varme lommer med blandingen af kylling og peberfrugt, ost, salat, avocado, tomater og salsa i separate skåle, og lad alle fylde deres egne lommer, som de vil.

Ekspert

  • For en ekstra hed smag kan du tilsætte 2 hakkede røde chilier uden frø, når du tilbereder kyllingen.
  • Limestykker, cremefraiche og lidt friskhakket koriander vil sætte prikken over i’et til klassiske fajitas.