![Tortilla-lommer med kylling-fajita](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-dk%2Frecipes%2Fpockets%2Fchicken-fajita-tortilla-pockets-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Dc7e7f1e153c24d9691e258a5adf8d674 1540w)
Tortilla-lommer med kylling-fajita
Samlet tid
25 minutter
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
12
Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 500 g kyllingebrystfilet, i tynde skiver
- 1 rød peberfrugt, med frøene fjernet og skåret i tynde skiver
- 1 grøn peberfrugt, med frøene fjernet og skåret i tynde skiver
- 1 rødløg, skivet
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 1 glas Old El Paso™ Taco Sauce
- 1 Old El Paso™ krydderblanding tacos
- 100 g cheddarost, revet
- 1/2 iceberg-salathoved, finskåret
- 2 avocadoer, skrællet, med stenene fjernet og kødet skåret i skiver
- 100 g cherrytomater, firdelt
Sådan gør du
- Opvarm olien i en stor stegepande ved høj varme. Tilbered kyllingen i 5 minutter under hyppig omrøring, indtil den er gylden. Tilsæt peberfrugt og løg, og fortsæt tilberedningen under omrøring i 3-4 minutter. Tilsæt / bland krydderblandingen og 2 spsk. vand i, og tilbered i yderligere 1-2 minutter.
- Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen.
- Server de varme lommer med blandingen af kylling og peberfrugt, ost, salat, avocado, tomater og salsa i separate skåle, og lad alle fylde deres egne lommer, som de vil.
Ekspert
- For en ekstra hed smag kan du tilsætte 2 hakkede røde chilier uden frø, når du tilbereder kyllingen.
- Limestykker, cremefraiche og lidt friskhakket koriander vil sætte prikken over i’et til klassiske fajitas.