Majssuppe med koriander og grillspyd med svinekød og lime

  • Spice Level Medium
  • Personer 4
  • Ingredient Count 14

Ingredienser

Suppe

  • 1 skalotteløg
  • 1 spsk smør
  • 2 dl majs
  • 6 dl kyllingebouillon
  • 4,5 dl fløde
  • 1 citron

 Grillspyd med svinekød og lime

  • 500 g svinekam
  • 1 lime
  • 2 spsk soya
  • 4 træspyd

Majs- og æblesalsa

  • 1 dl majs
  • 1 grønt æble
  • 1 stilk koriander
  • 1 lime
  • 3 spsk olivenolie

Sådan gør du

Suppe:

  1. Finhak løget og steg det i smør sammen med majsene uden, at de tager farve.
  2. Tilsæt bouillon og fløde og lad det småkoge ved svag varme i 10 minutter.
  3. Pisk blandingen jævn med en mikser og smag til med salt, peber og citronjuice.
  4. Rør i suppen sådan, at den skummer ved servering.

Grillspyd med svinekød og lime:

  1. Skær kødet i små skiver og mariner det i soya. Skær limen i tynde skiver.
  2. Kom kødet og limen på træspyd og krydr med salt og peber.
  3. Grill spyddene hele vejen rundt ved høj varme og bag dem færdige i ovnen ved 150 grader i 5-8 minutter.

Majs og æblesalsa:

  1. Skær æblet i små tern og hak korianderne.
  2. Bland alle ingredienserne og krydr med salt og peber.