![Quesadillas med gedeost og spinat](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-dk%2Frecipes%2Fquesadillas-med-geitost-og-spinat-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Df0cee208793340109815dbb1811096e3 1540w)
Quesadillas med gedeost og spinat
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
10
Ingredienser
- 400 g spinat
- Smør til stegning
- 1/2 fed hvidløg
- 1 tsk honning
- Salt
- 200 g chèvreost
- 200 g revet ost
- 1/2 chili, rød, finhakket
- 1 pakke Old El Paso™ Tortillas
- Old El Paso™ Taco Sauce Mild
Sådan gør du
- Steg spinaten i lidt smør på en stegepande ved middelvarme. Tilsæt hvidløg, honning og lidt salt. Lad blandingen dryppe af i et dørslag i ca. 1 minut.
- Fordel spinat, ost og chili på den ene halvdel af tortillaen. Fold den ene halvdel over den anden, så der dannes en halvmåne og tryk til.
- Steg tortillaerne i lidt smør på begge sider ved svag varme til de er gyldne og sprøde.
- Skær quesadillaerne i små trekanter.
- Top med Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa.