Quesadillas med kylling, ost og tomatsalsa

  • Spice Level Medium
  • Personer 4
  • Ingredient Count 10

Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Tortillas
  • 4 kyllingefileter, i strimler eller skåret i små stykker
  • 250 g revet ost, halvdelen cheddar, halvdelen mozzarella
  • 1 rødløg
  • 1 glas Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
  • 1 dåse majs
  • Madolie

Sådan gør du

  1. Varm panden op med olie på og steg kyllingen til den er gennemstegt og har fået en gyldenbrun farve.
  2. Varm en anden stegepande med olie på. Læg en tortilla på panden og kom ca. en ottendedel af salsaen, kyllingen, rødløget og majsene og en drys en ottendedel af den revede ost oven på.
  3. Steg den fyldte tortilla i 1 minut til undersiden af den er lys gyldenbrun og sprød. Fold den forsigtigt på midten med en spatel og tryk kanterne sammen, så den er lukket. Steg den yderligere nogle minutter til den er sprød og gylden.
  4. Gør det samme med resten af tortillaerne.
  5. Del de foldede tortillaer i to og server dem med for eksempel guacamole og oliven.