Ingredienser
Mexicanske pirogger
- 4 butterdejsark
- 2 kyllingebryster
- 1 spsk madolie
- 1/2 tsk Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 1 skalotteløg
- 2 stilke koriander
- 1 dl revet ost
- 1 æg
- Salt
Tomatsalat
- 12 cocktailtomater i forskellige farver
- 2 spsk olivenolie
- 2 lime
- 1/2 chili
- 4 forårsløg
- Salt
Sådan gør du
Mexicanske pirogger
- Forvarm ovnen til 200 °C.
- Skær kyllingen i tynde strimler.
- Varm derefter madolien på en stegepande og steg kyllingen sammen med tacokrydderiet og hakket skalotteløg til det er gennemstegt og har en gylden farve.
- Krydr med hakket koriander og smag til med salt.
- Skær derefter butterdejsarkene i otte stykker og fordel den stegte kyllingen ligeligt.
- Fold butterdejen ind over kyllingefyldet og top med revet ost.
- Pisk ægget og pensl piroggerne.
- Bag dem i ovnen til de er gyldne, ca. 10 minutter.
Tomatsalat
- Del tomaterne i to på langs og vend dem i olivenolie.
- Bland tomaterne med finhakket chili, hakket løg og limejuice.
- Smag til med salt og eventuelt mere chili for lidt ekstra smag.