Ovnsbagte chimichangas med banan og chokolade

Ovnsbagte chimichangas med banan og chokolade

  • Spice Level Mild
  • Ingredient Count 7

Ingredienser

  • 4 pakker med 8 Old El Paso™ Flour Tortillas Medium
  • 800 g chokolade med chili, grofthakket
  • 32 modne bananer, i skiver
  • 8 spsk sukker
  • 8 spsk solsikkeolie
  • 4 tsk stødt kanel
  • Vaniljeis til servering

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (175 °C ved varmluftsovn). Varm Old El Paso™ Flour Tortillas ved at følge instruktionerne på pakken.
  2. Bland sukker og kanel i en lille skål.
  3. Læg en skiveskåret banan i midten af en Old El Paso™ Flour Tortilla, og drys derefter lidt chokolade henover bananen. Fold siderne af tortillaen, så de mødes på midten, vend tortillaen så de foldede sider vender nedad mod bagepladen. Pensl med lidt olie og drys kanelsukker på toppen. Gentag trin 3 for at lave 8 udsøgte chimichangas med banan og chokolade.
  4. Bag dem i 10 minutter til oversiden er gylden og boblende.
  5. Serveres dejlig varme direkte fra ovnen med en stor kugle vaniljeis til hver chimichanga.