Ovngratinerede Nachos

  • Personer 4

Ingredienser

  • 600 g hakket oksekød
  • 1 finhakket fed hvidløg
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 spsk spidskommen
  • 1 dl vand
  • 1 glas Old El Paso Jalapeños
  • 1 pose Old El Paso Nachips™, ca. 40 stk.
  • 2 dl revet cheddarost
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Kom rapsolien på en varm pande og steg hakkekødet sammen med hvidløget. Tilsæt vand, spidskommen og 3 spsk finhakket jalapeños.
  2. Lad det småkoge i 5 minutter og smag til med salt og peber. Vil du have det lidt stærkere i smagen, så kan du tilsætte flere jalapeños.
  3. Fordel kødet og derefter cheddarosten på majschipsene og gratiner det i ovenen ved 225 °C til chipsene har fået en gylden farve.
  4. Server chipsene på et pænt serveringsfad og gerne sammen med guacamole.