Jordskokkesuppe med varme majstortillaer

  • Personer 4

Ingredienser

Jordskokkesuppe

  • 200 g jordskokker
  • 1 gult løg
  • 1 spsk smør
  • 1 terning grønsagsbouillon
  • 6 dl vand
  • 3 dl fløde
  • Salt og peber 

Varme majstortillaer

  • 400 g svinenakke
  • 1 spsk madolie
  • 1 spsk Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 1 pakke Old El Paso™ Tortillas
  • 50 g fetaost
  • 1 avocado
  • 1 dåse majs fra Green Giant™
  • 1/2 chili
  • Koriander
  • Salt

Sådan gør du

Jordskokkesuppe

  1. Skræl og skær jordskokkerne og løget i små stykker og steg dem i smør uden at de tager farve.
  2. Tilsæt bouillonterningen, vand, fløde og lad det småkoge til jordskokkerne er bløde.
  3. Rør til suppen er jævn og smag til med salt og peber.

Varme majstortillaer

  1. Forvarm ovnen til 200 °C.
  2. Skær svinekødet i små stykker.
  3. Steg derefter kødet i madolie til det får en gylden farve.
  4. Krydr med tacokrydderiet og salt.
  5. Bag tortillaerne i ovnen i ca. 2–3 minutter til de er sprøde.
  6. Skær derefter tortillaerne i mindre stykker og fordel små stykker af fetaosten, svinekødet, avocadoen, majsene og chili på tortillaerne.
  7. Pynt med koriander og server tortillaerne til suppen.