Eksotiske fajitas med limesauce

  • Personer 4

Ingredienser

Fajita

  • 1 pakke Old El Paso® Flour Tortillas Medium
  • 500 g svinefilet skåret i tern
  • Smør eller margarine
  • 1 rødløg
  • 1/2 gul peberfrugt
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 1 brev Old El Paso® Fajita Spice Mix
  • 1 dåse ananas (220 g)
  • Juicen fra 1/2 lime

 

Limesauce

  • 2 dl yoghurt naturel
  • Juicen fra 1/2 lime
  • 1 spsk flydende honning
  • Salt

 Til servering

  • Old El Paso® Thick ’n’ Chunky Salsa

Sådan gør du

  1. Skær svinefilet og ananas i tern.
  2. Skær rødløget i både og peberfrugten i større tern.
  3. Brun kødet.
  4. Tilsæt løg, peberfrugt og fajitakrydderiet. Rør godt.
  5. Kog under låg ved svag varme i ca. 5 minutter. Rør jævnligt.
  6. Press limen. Tilsæt ananas og limejuice.

Limesauce:

  1. Riv limeskallen.
  2. Bland yoghurt naturel, limejuice, honning, limeskal og salt.
  3. Sæt saucen i køleskabet.

Varm tortillaerne:

  1. Hold tortillaerne varme ved at pakke dem ind i et viskestykke, så de er bløde og lette at folde ved servering.
  2. Kom fyldet på hver enkelt tortilla.
  3. Top med limesauce og Thick 'n' Chunky Salsa.
  4. Rul eller fold tortillaerne.