DE NYE UTROLIGE TORTILLA-LOMMER ER KLAR!

DE NYE UTROLIGE TORTILLA-LOMMER ER KLAR!
Hvad er det uidentificerede fødevareobjekt, der indtager den mexicanske nat? Er det en fajita? Er det en taco? Nej, det er en tortilla… med blødt mel og en bund… der ikke giver noget griseri. Det er korrekt: Årets mest spændende lancering er klar til affyring, og ligesom raketter er de nye tortilla-lommer fra Old El Pasi en superhurtig, let og sjov familiefavorit, med den mission at bringe den mexicanske nat til det næste niveau.
Tortilla pockets

Mexicansk uden griseri er pocket-, ikke rocket science.

De nye tortilla-lommer fra Old El Paso er så lette at bruge, at hele familien kan nyde mexicansk uden griseri. Du behøver ikke vikle eller rulle dem; du fylder dem bare, så er de klar til at blive nydt. Det betyder, at du kan nyde alt det sjove ved den mexicanske nat uden griseriet. De er faktisk så lette at bruge, at det sværeste ved de nye tortilla-lommer er at vælge, hvilke lækre ingredienser der skal puttes i... og hvornår.
pockets collage

Lommer til den perfekte frokost.

Med de nye tortilla-lommer fra Old El Paso bliver ugens bedste nat endnu bedre, men den mexicanske sjov uden griseri stopper ikke her. Ud over at være supernemme at bruge er de nye tortilla-lommer nemlig også meget alsidige – hvilket betyder, at du kan kaste dig ud i frokoster, ja selv morgenmad, uden griseri.

Hvorfor ikke supplere dine mexicanske opskrifter med lidt huevos rancheros eller din helt egen burrito i morgenmadslommer?

teams collage pockets

Hvordan fylder du dine?

Vi har sørget for, at du ikke længere spilder dine mexicanske nattenydelser, så det eneste, du skal fokusere på nu... er fyldningen. Og når der er så mange sjove måder at fylde et smagfuldt måltid i en lomme, vil vi gerne vide... elsker du flere lag? Eller er du mere til noget præ-mikset? Uanset hvad der behager dine smagsløg, finder du masser af forskellige opskrifter her, som vil stille dine præferencer tilfreds og kaste dig ud i mexicansk uden griseri.

Disse bløde Old El Paso Tortilla Pockets ™ er perfekte til tacos, wraps og fajitas. Nu helt uden spild. De behøver ikke blive foldet eller rullet op – bare fyld dem med det, du vil. Tacoer med hakkekød, kylling-fajitas eller hvorfor ikke vegansk? Perfekt til eftermiddag, frokost og morgenmad! Disse tortilla-lommer indeholder ingen konserveringsmidler og egner sig også til veganere. Pakkerne kan opdeles i to dele med 4 stk. i hver. Alt hvad du skal bruge for at holde dine tortilla-lommer i perfekt stand. Egnet til 3-4 personer.